Екскурзия Тайланд Банкок - Патая - 1315 евро с включени самолетни билети

  Добави в Svejo  
book
Самолет   Екскурзия Тайланд Банкок - Патая

Маршрут: Банкок, Патая, Банкок с включени самолетени билети
10 дни / 8 нощувки
Дати: 21.01.2015 г.

цена от: 1415 €

Времето в Банкок, Тайланд
Click for Bangkok (Suvarnabhumi), Тайланд Forecast
ДАТА ЗА ГРУПА 20 ЯНУАРИ 2015
Цената включва:
* самолетен билет София - Истанбул - Банкок – Истанбул - София
* 8 нощувки със закуски в хотели 4*: 3 в Банкок и 5 в Патая
* всички трансфери
* всички входни такси за туристическите обекти
* полудневна екскурзия до „плаващия пазар” Дамноен Садуак
* 1 обяд в крайбрежен ресторант в Банкок
* разглеждане на Банкок: Храма на Изумруденият Буда, Гранд Палас и храма на Полегналия Буда
* 1 вечеря-бюфет в най-високия ресторант в Банкок
* целодневна екскурзия до Аютая с обяд, автобус и кораб
* посещение на ферма за крокодили
* посещение на парка Мини Сиам
* тропическите градини Нонг Нох
* целодневна екскурзия с лодка до кораловия остров Ко Лан и обяд в ресторант на плажа
* посещение на Алказар шоу
* местни екскурзоводи
* водач от фирмата при група 15 ч
* медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д.

1 ден. 20.01.2015-ср София > Истанбул
Полет TK 1030 София – Истанбул 21:25 – 22:40

2 ден. 21.01.2014-чт Истанбул > Банкок
Полет TK Истанбул – Банкок 00:55 – 14:55. Посрещане на летището, трансфер и настаняване в хотела. Почивка. *По желание круиз с вечеря-бюфет на луксозния кораб „Гранд Пърл” по река Чао Прая, която тайландците наричат „Кралската река”. Ще се насладите на богата бюфет вечеря – тайландски и интернационални ястия под звуците на жива музика и програма с класически тайландски танци докато пред вас се редуват нощните изгледи от Храма на зората, Гранд Палас и храма на Нефритеният Буда. Включва трансфери от хотела до пристанището и обратно. Нощувка.

3 ден. 22.01.2014-пт Банкок (З/О/В)
Закуска. Екскурзия до „плаващия пазар” - Дамноен Садуак в провинция Рачабури, на 110 км. от Банкок. Каналът, върху който сега се намира "плаващият пазар", е построен през 1866 г. по заръка на Негово височество кралят на Тайланд с цел да бъде улеснен транспортът в провинцията. "Плаващият пазар" започва да работи през 1967 г. Много хора все още живеят по протежението на каналите и използват дървените лодки като основно средство за придвижване като разнасят с тях стоки, храни и сувенири, следвайки древната традиция на „Канална Венеция”, както е бил известен в недалечното минало Банкок. Днес "плаващият пазар" е една от най-големите забележителности на Банкок – неподправена екзотика, изобилие от цветове и възприятия. Връщане в Банкок. Обяд в крайбрежен ресторант. Разглеждане Храма на Изумруденият Буда Ват Пра Кео с най-свещеното изображение в Тайланд – „Изумруденият Буда”, изваян от един единствен кристал и Гранд Палас – резиденция на кралете на Тайланд и най-красивият дворец в страната, построен от Сиамската династия върху 61 хектара с множество зали: за официални приеми, коронации, банкети, погребения и други. Посещение Храма на лежащия Буда „Ват По”– най-древният и огромен храм с най-красивото изображение на гигантския лежащ Буда в Тайланд (дълъг 46 м., висок 15 м.), нозете му са украсени със 108 огромни седефени миди, четирите ступи са посветени на четиримата имератори от династията Чакри, управлявали до 1782 г., когато столица на Сиам става Банкок. Залата за ръкополагане е заобиколена от 183 ступи и 400 изображения на Буда. Посещение на фабрика за скъпоценни камъни. В края на деня - вечеря–бюфет в най-високия ресторант в Банкок, където от 250 м. височина ще наблюдаваме нощен Банкок и залива и ще се насладим на богат избор от морски и други деликатеси. Нощувка.

4 ден. 01.03.2014-сб Банкок – Аютая - Банкок (З/O)
Закуска. Отпътуване с автобус за Аютая (ЮНЕСКО) - древната столица на Сиам (1350-1767г.), стратегически разположена там, където се събират три реки, притоци на река Чао Прая. Някога тя е била най-процъфтяващият град в Югоизточна Азия, но през 1767 г. градът бил напълно унищожен от бирмански нашественици. Останали само храмовете, свидетели на величието на древен Сиам. Посещение на трите най-важни храма от времето на Аютайската империя: Ват Махатад, Ват Фрасри Санет и Ват Фрамонгхон Бопит. Продължаване към лятната кралска резиденция в Банг па ин, построена по време на засилващото се европейско влияние в Тайланд и съчетаваща европейски, китайски и тайландски архитектурни стилове. Ще видите „Плаващият павилион”, построен в средата на езерото в чест на Крал Рама V, Залата за прием на гости и дневната на Кралете от династията Чакри. Паркът включва прекрасно озеленени обширни градини, червения „Павилион на Небесната Светлина” в китайски стил, на чието изящество завидял някога дори китайският император. Връщане в Банкок с круизен кораб, където ни очаква обяд-бюфет (ориенталска и западна кухня), кафе и почивка докато съзерцаваме гледката към бреговете с кралските галери, Гранд Палас и Храма на зората. *По желание Сиам Нирамит шоу – изключително пищен спектакъл, пред-ставящ историята на Тайланд и неговия приказен свят, който се изпълнява на най-голямата в света сцена, с участието на 150 актьори, над 500 костюма, с невероятни декори и ефекти. Включва вечеря-бюфет и трансфери. Нощувка.

5 ден. 02.03.2014-нд Банкок – Самут Пракарн – Мини Сиам - Патая (З)
Закуска. Отпътуване за Патая. Посещение на най-голямата в света ферма за крокодили Самут Пракарн (над 68 000 екземпляра от 28 вида) и великолепен парк с вкаменели дървета в причудливи форми, разположени около красиви вирове с екзотични риби и дървета бонзай на възраст над 200 г. Може да наблюдавате шоу на крокодили, да ги храните или да се фотографирате въз-седнали крокодил. Посещение на парка Мини Сиам, в който са представени копия от всички велики архитектурни творения от различни страни по света и от Тайланд. Настаняване в хотела.
Патая – невероятен курорт с международно значение, наречен „перлата на Източния бряг”. Тук има изключително много изкушения за почивка и всевъзможни водни спортове. Заради градския си статут Патая, за разлика от другите морски курорти, не забавя темпото си на живот и вечер предлага богат избор между вкусна вечеря, пазаруване и развлечения. Свободно време. Нощувка

6 ден. 03.03.2014-пн Патая – кораловият остров Ко Лан - Патая (З/О)
Закуска. Целодневна екскурзия с лодка до кораловия остров Ко Лан – най-големият в архипелага на Патая с лазурно море и бял пясък. Свободно време за плаж и почивка или разнообразни видове водни развлечения: банан, скутер, парашут, гмуркане или разходка с лодка с прозрачно дъно и други (заплащат се допълнително). Включен е обяд в ресторант на плажа. Връщане с лодката в Патая и трансфер до хотела. Свободно време. Вечерта посещение световноизвестното Алказар шоу с участието на 400 талантливи артисти - травестити, изключителни свтлинни ефекти и невероятни костюми. Трансфер до хотела. Нощувка.

7 ден. 04.03.2014-вт Патая (З)
Закуска. Полудневна екскурзия до тропическите градини Нонг Нох – най-големият парков комлекс в Югоизточна Азия, известен с най-голямата колекция от орхидеи в Тайланд (над 670 местни вида). Включено е посещение на тропическите градини, ферми за орхидеи, тайландско шоу със слонове, традиционни тайландски танци и бокс. На връщане се посещава музея на скъпоценните камъни. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

8 ден. 05.03.2014-ср Патая (З)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
*По желание полудневна екскурзия до Селището на слоновете, където ви очаква сафари в джунглата на гърба на слон около час, след това около 20-минутна пешеходна разходка до „копринената къща”, където се отглеждат буби и около 20-минутна разходка с лодка през езерото, последвана от разходка с биволска каруца до селището на слоновете.

9 ден. 06.03.2014-чт Патая (З)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

10 ден. 30.01.2015-пт Патая – Банкок > Истанбул > София (З)
Закуска-пакет. Трансфер от хотела в Патая до летището в Банкок.
Полет TK 65 Банкок – Истанбул 23:45 – 17:05. Полет ТК 1029 Истанбул – София 19:10 – 20:25.

Цена на човек в двойна стая : 2571 лв / 1,315 €
в индивидуална стая : 3055 лв / 1562 €
3-ти възрастен : 2494 лв / 1276 €

Цената включва:
* самолетен билет София - Истанбул - Банкок – Истанбул - София
* 8 нощувки със закуски в хотели 4*: 3 в Банкок и 5 в Патая
* всички трансфери
* всички входни такси за туристическите обекти
* полудневна екскурзия до „плаващия пазар” Дамноен Садуак
* 1 обяд в крайбрежен ресторант в Банкок
* разглеждане на Банкок: Храма на Изумруденият Буда, Гранд Палас и храма на Полегналия Буда
* 1 вечеря-бюфет в най-високия ресторант в Банкок
* целодневна екскурзия до Аютая с обяд, автобус и кораб
* посещение на ферма за крокодили
* посещение на парка Мини Сиам
* тропическите градини Нонг Нох
* целодневна екскурзия с лодка до кораловия остров Ко Лан и обяд в ресторант на плажа
* посещение на Алказар шоу
* местни екскурзоводи
* водач от фирмата при група 15 ч
* медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д.

Допълнително се заплащат:
* летищни такси (към ) 660 лв / 337 €
* виза за Тайланд 59 лв / 30 €
* екскурзии по желание: Сиам Нирамит шоу с вечеря-бюфет и включени трансфери 98 лв / 50 €
круиз с вечеря-бюфет на луксозния кораб „Гранд Пърл” по р. Чао Прая с включени трансфери 96 лв / 49 €
* сафари в селището на слоновете 124 лв / 63 €

Записване – краен срок :
18.12.2013 или до изчерпване на местата
необходимите документи и аванс 500 лв

Доплащане:
до 18.12.2013 – 1500 лв, до 31.01.2014 – до 100%

Необходими документи:
задграничен паспорт с 6-месечна валидност с 2 свободни страници
1 цветна фотография и попълнен визов формуляр с лични данни

Примерни хотели:
Банкок: Hotel Indra Regent 4* - Superior room
Патая: Hotel Asia Pattaya 4* - Standard Golf View Room

Информация:
* За посочените в програмата места - не се изискват ваксинации.
*Фирмата си запазва правото на размествания в предварително обявената програма, като се запазват включените услуги. Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за промяна на програмата.
*Фирмата не носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпаниите. В случай на промяна на горивната такса, тя ще е дължима за всички резервации, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана до 20 дни преди отпътуване и ще може да се заплати до 10 дни преди пътуването.
*Предлага се допълнителна застраховка „анулиране на пътуване“, която е по желание и се сключва при подписване на договора за организирано пътуване и авансовото плащане.L. Nikolov