За Нас


За да бъде Вашето пътуване приятно

Фирма НИКОНА е създадена през 1990 г. с основна дейност туристически и преводачески услуги. Притежаваме удостоверение за туроператор 00859 и за туристически агент 00860. 
Фирма НИКОНА е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции (БATA), Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) и на Българската търговско-промишлена палата (БТПП). 

ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ 

• Предлагаме разнообразие от екскурзии, почивки, хотелско настаняване, самолетни билети, круизи и уикенд програми, летни и зимни курорти в чужбина и България, екзотични пътувания навсякъде по света. 

• Организираме пътувания за индивидуални туристи и групи в Европа, Азия, Африка и Южна Америка; посещения на изложения и панаири; семинари в страната и чужбина. 

• Предлагаме туристически пътувания с автобус, самолет или кораб на водещи български и чужди туроператори. 

• За сигурността по време на Вашето пътуване предлагаме медицинска застраховка с асистанс, а ако пътувате с лека кола - зелена карта. 

РЕЗЕРВАЦИИ ОН-ЛАЙН 

Чрез резервационната ни система online Вие можете веднага да изберете и резервирате подходящия за Вас полет, хотел и кола под наем, които да отговарят на вашите изисквания и бюджет. 

самолетни билети он-лайн - резервация и продажба на самолетни билети с редовни авиолинии, чартъри и нискобюджетни компании (low cost), предлагащи евтини самолетни билети. Най-изгодните предложения и цени за самолетни билети ще получите при нас. 

хотели в чужбина он-лайн - резервирате хотел в желания от Вас град по посочените по - долу критерии (цена, категория, разположение и т. н.). Към всички хотели има снимки, информация за налични свободни стаи в тези хотели, както и възможност за незабавна резервация оnline. Заплащането се извършва в България, а настаняване се реализира с ваучер за предоставената услуга. 

коли под наем (rent-a-car) он-лайн - резервирате лека кола, която получавате и връщате на съответното летище. Към всички коли има снимка и информация за клас, категория, вид, трансмисия, предаване, гориво, климатик, описание на колата, информация за багаж, брой пътници, работно време и адрес на вземане. 

ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ 

Извършваме преводи по договор с Министерство на Външните Работи. 

Работим с висококвалифицирани преводачи, подписали пред нотариус клетвена декларация за верността и прецизността на превода, вписани в регистъра на МВнР. 

Осигуряваме професионални преводачески услуги за преговори, семинари, придружаване и екскурзоводски услуги на различни езици. 


Уважаеми дами и господа, 

В основата на нашата работа е да изненадваме своите постоянни и нови клиенти с интересни и разнообразни туристически предложения, като се стремим да получавате повече отколкото очаквате. 
Вие сте делови и заети хора. Оставете на нас да направим необходимото проучване и да организираме Вашето пътуване по най-добрия начин. 

 

За да бъде вашето пътуване приятно, потърсете ни!