Тайланд

Тайланд

Things to do - general

Тайланд

Държава Тайланд
Говорими езициТайски
Използвана валутаTHB - Тайландски бат
Площ (km2)513 119
Нова Година в Краби, Тайланд

Нова Година в Краби, Тайланд

Тайланд
Цена от
3 528 лв.
Share 28.12.2018 – 08.01.2019 12 дни, 10 нощувки Почивк Виж повече
Тайланд Банкок и Патая

Тайланд Банкок и Патая

Тайланд
Цена от
2 716 лв.
-3% 2634.52 лв.
Share София, Доха, Банкок, Дамноен Садуак, Патая, остро Виж повече

Изисквания за виза

Необходими документи
за различните видове виза

Туристическа виза

  • Попълнен формуляр за кандидатстване за виза
  • Копие на самолетните или други билети
  • Такса
  • Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството
  • Една актуална снимка

Транзитна виза

  • Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството
  • Попълнен формуляр за кандидатстване за виза
  • Копие на самолетните или други билети
  • Виза за трета страна в паспорта
  • Документ за участие в спортни, културни прояви(ако пътуването е свързано със спортно, културно събитие)
  • Crew list
  • Такса
  • Консулът има право при свое усмотрение до изисква допълнителен набор от документи

NON-IMIGRANT VISA

  • Покана за работно или друго посещение в Тайланд
  • Заповед за командировка или служебна бележка от фирмата в която работи лицето
  • Копие от самолетни или други билети
  • Попълнен формуляр за кандидстване за виза
  • Една актуална снимка
  • Паспорт с валидност мининмум шес месеца след дата на влизане в Кралството
  • Такса

В зависимост от типа на визата Консулът може да поиска и допълнителни документи при кандидатстване

Източник: http://www.thaiconsulate.bg 09-05-2018