Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

Хотел Балкан
с. Чифлик, България
За хотела
Хотелски комплекс Балкан е красива и разгърната сграда в стила на старите български къщи, но с модерен интериор. Хотелът разполага с всички необходими удобства за пълна релаксация, близо до природата.
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
На 15 км югазападно от Троян, в подножието на уникалния връх Козя стена, се намира с. Чифлик. То е разположено по най-горното поречие на р. Бели Осъм, сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер. Хотел Балкан се намира на 3 км от центърът на Чифлик, а регионалната автогара и жп гара в Троян са на 16 км. Туристическата пътека „Хайдушка песен“ е на 4 км. Ски писта „Беклемето“ се намира на 18 км от хотел „Балкан“.

Стаи:
Капацитетът на хотела е 67 помещения: спални, единични, двойни стаи и апартаменти тип студиа. Всички стаи разполагат с телевизор и собствена баня с вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности.

Ресторант:
Ресторантът е на две нива, разполагащ със 150 седящи места. Интериорът му е замислен така, че дава възможност за провеждане както на големи организирани тържества, така и на по-камерни частни партита.

Спорт/Забавления
Гордостта на хотел Балкан е минерален плаж в парка на хотела с голям топъл басейн и отделение за деца, джакузи и шоков басейн с три температурни секции: 15°C, 35°C и 42°C. Освен водната база, подходяща за всеки сезон, хотелът е оборудван със сауна, парна и турска баня, масажни кабинети, кардио-фитнес зала.


 

 
Facebook Youtube Instagram