Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

Хотел Бац
Петрич, България
За хотела
Кокетен и стилен, хотелът предлага всичко необходимо, както за почивката на своите гости, така и за различни бизнес мероприятия – коктейли, презентации, конгресни и тийм-билдинг мероприятия. Удобна отправна точка при екскурзии и посещения в двете съседни държави – Гърция и Македония.
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
В най-югозападната точка на България, сгушен в полите на кестеновата планина Беласица, се намира гр. Петрич. Природните условия в града предразполагат към лекуване на белодробни заболявания. Петрич отстои на 15 км. от границата ни с Република Гърция и на 22 км от границата с Република Македония. Хотелски комплекс БАЦ се намира на централния входен булевард на пътя за София.
Стаи:
Луксозният комплекс Бац предлага на своите гости 4 луксозни апартамента (ВИП апартамент, черно бял апартамент, азиатски апартамент и бял апартамент) и 29 двойни стаи, всички с централна климатизация, луксозна баня, кабелна телевизия, телефонна линия, достъп до високоскоростен интернет и мини-бар. Просторните апартаменти и стаи имат балкони, разкриващи приятни гледки.
Ресторанти:
Изискан ресторант със 70 места, предлагащ ястия на барбекю, печени деликатеси на пещ, морски специалитети,  националната и турска кухня. Ресторантът предлага богата селекция на червени и бели вина от света, страната и региона, известен с богата си винарска традиция, дегустация на  прочутото Мелнишко вино.
Хотелски комплекс Бац разполага със 120 местен скай бар с гледка към красотата на Петрич и планините Беласица, Огражден, Пирин и Кожух.
Хотелски комплекс Бац разполага и с уютен лоби бар с тиха атмосфера, в който можете спокойно да разговаряте с приятели или да проведете бизнес среща.
Спорт/ Развлечения:
Можете да се скриете от летните горещини в прохладата на бар-басейна, предлагащ богат асортимент от алкохолни и безалкохолни коктейли.
За организиране на семинари, конференции, презентации или друг вид конгресно мероприятие на разположение е конферентната зала на комплекса с капацитет 76 места. А след натоварен ден възможност за релаксация предоставя спортния център, предлагащ климатизирана и приветлива фитнес зала, джакузи, сауна, масаж, солариум, както и салон за красота.
Хотелски комплекс Бац предлага на своите гости богат избор от туристически маршрути:

Рупите: На 6 км. от Петрич е угасналият вулкан Кожух, единствен на Балканите, известен още със седалището на пророчицата Ванга, нейните музеи и черква, бликащите термални извори, и не случайно е посочен от пророчицата като кръстопът на космически сили.

Марикостиново: В Марикостиново е единственото на Балканите калонаходище, лекуващо дископатии, артрити и генекологични заболявания.

Мелник: Уникалния град с единствените пясачни сипеи, множество исторически паметници, прочутото си вино и винарски изби.

Спа центърът на хотелския комплекс предлага на гостите: масажи – класически, ориенталски, с мед, какао. Вана - перли и билки, водорасли, етерични масла. Таласотерапия, ароматерапия, термотерапия, билколечение, медолечение. На гостите се предлага уникална комплексна възстановяваща система, въздействаща на гръбначния стълб и кръвообращението, премахва болката, възвръща организма към стабилност.

 

 
Facebook Youtube Instagram