Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

Хотел ПлаНината
с. Рибарица, Рибарица
За хотела
Трите тела на хотел ПлаНината, разположени на 4,5 дка., с типично българската си архитектура и манастирско разположение пресъздават духа, уюта и спокойствието на старата българска атмосфера. В същото време модерният хотел разполага със: СПА център, конферентни зали, ресторант, лоби бар, пиано бар, зала за игри, забавачка за деца в детския кът, малка библиотека, кула, от която можете на всички страни да се насладите на прекрасната природа на Рибарица .
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
Хотел ПлаНината, се намира на 500 метра от центъра на курортното селище Рибарица.
Рибарица се намира на 1 ч. 15 мин. (128 км.) североизточно от столицата София, на 12 км. от Тетевен и на 91 км. от областния град Ловеч.

Стаи:
Хотел ПлаНината разполага с двойни стаи, едноспални и двуспални апартаменти.
Част от стаите и апартаментите са с чардаци /с квадратура 12-15 кв.м./ с изглед към вътрешната градина, реката или красивите планински хребети.
Всички стаи и апартаменти разполагат с телевизор, а баните са с квадратури около 10 кв.м.

Ресторант:
В ресторанта можете да се насладите на разнообразни ястия с чаша ароматно вино край камината на фона на тиха музика.
Лоби барът е добро място да изпиете Вашето следобедно кафе или чай в комбинация с торти и сладкиши. Можете да се потопите и в някоя завладяваща книга от библиотеката... а защо не и с ароматен коняк край камината...
Пиано барът е модерен и различен, той приютява мелодии и ритми от различни континенти и стилове в своите тематични вечери, а гостуващите групи и певци нека бъдат изненада и място за истинска музика.

Спорт/Забавления
Хотелът разполага със сауна, парна баня, топъл басейн, както и със зала за игри, където можете да се разнообразите и в лошо, и в хубаво време с: тенис на маса, билярд, дартс, еър хокей, табла, шах и други игри.


 

 
Facebook Youtube Instagram