Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

Хотел Виталис
Костенец, България
За хотела
Хотел “Виталис” е подходящ за организиране на Вашия празник – рождени дни, свадби, юбилеи и други хубави поводи, както и на Вашата конференция, семинар или тийм билдинг програма.
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
Хотел Виталис се намира в Пчелински бани, на 9 км. от известния балнео - курорт Костенец, на 9 км. от известния балнео - курорт Долна баня, на 30 км. от зимната ски база Боровец и на 70 км. от София. Разположен е в курорта Пчелински минерални бани - скътан в гористите гънки на Ихтиманска Средна Гора, обиколен от венец от дъбови и борови гори, мери, осеяни от тучни ливади, овощни градини, малини, къпини, и стотици пчелни кошери.
Стаи:
Хотела разполага с 32 двойни стаи, 6 тройни, 5 апартамента и 2 луксозни апартамента / студиа / всяка, от които разполага със собствен санитарен възел с душ панел, тераса, кабелен интернет и кабелна телевизия .
Ресторанти:
Ресторантът на Хотел “ВИТАЛИС” разполага с две зали с общ капацитет от 120 места и богато меню, което да задоволи вкусовете както на любителите на местните специалитети и барбекюто, така и на почитателите на вегетарианската кухня. Разполага с винена витрина с добра селекция от вина. Добрата кухня, доброто ниво на обслужване, както и направеният с вкус интериор на ресторанта са подходящи и за най-специалните поводи както за тесен семеен кръг, така и за богато шумно празненство.
Спорт/ Развлечения:
Хотелът разполага със СПА център, в който гостите могат да се отърсят от стреса, да регулират теглото си, да се възползват от козметичните, регенириращи, стягащи или подмладяващи процедури. Минералната вода в комплекс “ВИТАЛИС” се използва за лечение, рехабилитация, козметични и анти-стрес процедури чрез инхалации, пиене и бани при редица тежки заболявания. Лечебното и съдържание, както и познанията на професионалния персонал в балнеоложкия център на хотела ще Ви помогнат да облекчите болката и да почувствате подобрение, ако страдате от:
Ревматизъм, ставни заболявания, невралгии, неврити, артрити и др.
Болести на обмяна на веществата – захарна болест, подагра, пикочно киселинна диатеза.
Катарални заболявания – бронхити, емфиземи, ринити, фарингити, ларингити, трахеити, сенна хрема, бронхиална астма.
Кожни заболявания – хронични екземи, псориазис, уртикария.
Ендокринни заболявания – хипофункция на половите жлези у мъжа и жената (оттам и популярността на тази вода като подмладяващо средство); съдови заболявания и хипертонична болест.                                                                                                             
Двата басейна в комплекса се пълнят изцяло с живата изворна минерална вода като са на Ваше разположение целогодишно. За приятната атмосфера допринася и красивата цветна градина в двора на хотела.
Центърът на хотела е оборудван с най-съвременна апаратура за оздравителни, релаксиращи и козметични процедури. А професионалният екип от рехабилитатори са на Ваше разположение за консултации и изграждане на персонална програма, която най-пълно да отговаря на нуждите и желанията Ви, използвайки максимално природната сила на минералната вода, съдържаща благороден газ – радон. 

 

 
Facebook Youtube Instagram