Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Екскурзия Южна Корея на фокус

Южна Корея на фокус
Сеул, Корея
индивидуална екскурзия с дати по избор
12 дни / 11 нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут:
Сеул – Чунчон – Каннън – Кенджу – Пусан – Сеул
от 2488
€/човек
Програма
Дати и цени
Условия
Информация
Програма
Предлагаме Ви нестандартен поглед към невероятната Южна Корея – това 12-дневно пътуване е подходящо за тези от Вас, които вече са посетили Сеул, но искат да се завърнат, за да опознаят отблизо Корея и да ѝ посветят изцяло вниманието си. Ще видите по-малко познати, но прекрасни кътчета на страната, ще имате възможност да посетите местата, послужили за декор на някои от любимите Ви сериали, ще се докоснете до богатата фолклорна традиция, но и до така наречената съвременна „корейска вълна“, заляла музикалния, телевизионен и киноефир в последните години. Очакват Ви великолепни пейзажи от разнообразния релеф на Южна Корея – от зелените планини до искрящите плажове, по оста на времето ще се придвижите от величието на златната династия Шила до демократичното и модерно настояще, а неизменно ще ви съпътстват дружелюбността, творческата нагласа и практичността на нацията, налични във всеки аспект на живота.

Подробна програма
1 ден → Сеул
Пристигане в Сеул – един от водещите глобални градове, най-важни финансови и търговски центрове в световен мащаб, шестият най-силен и стабилен град в света. Южнокорейската столица е призната от ЮНЕСКО за Световна столица по градски дизайн. Сеул е дом на много паметници на културата, които са запазили духа на своето време, четири от които са обекти на ЮНЕСКО. Посрещане, трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден Сеул (закуска)
Закуска. Панорамна обиколка и разглеждане на Сеул. Разглеждане на кралския дворец Чангдоккунг – един от 5-те големи двореца на династията Чосон, известен като Източния дворец. Строежът му започва през 1405 г. и продължава до 1412 г, като се простира на близо 58 хектара площ. В състава му влизат тронна зала, административни постройки, офиси и жилищни части. В дълголетната история на Корея е преживял пожари, блясък и разруха, след построяването си е бил втори по важност след Кьонбокунг, от 16 век се е използвал като главен дворец, той е бил и дом на последния владетел на Чосон до смъртта му през 1926 г. Архитектурата не следва строга геометрична структура, но хармонизира прекрасно със заобикалящия пейзаж, релефа и природните дадености. Акцент в дворцовия комплекс е тайната градина Хувон, която в миналото е била предназначена за кралското семейство и в нея, без изричното му позволение, не са били допускани дори най-високопоставените лица. Тя заема близо 60% от територията на двореца, в нея се срещат близо 26 хиляди дървета, сред които и китайска хвойна на 750 години. Тук кралете на Чосон са се отдавали на разходки и четене, съзерцавали са природата, създавали са поеми, приемали са най-скъпите си гости. Освен като място за уединение, части от градината са използвани като полигон за стрелба с лък и военни учения. Комплексът Чангдоккунг е обект на ЮНЕСКО от 1997, отличен като образец на корейската дворцова архитектура. След красивия дворец ще се разходим по улица Инсадонг, известна с многобройните си галерии с картини, антики и изделия на майсторите на традиционното корейско изкуство. Ще посетим кулата Намсан, където от 480 м височина ще се насладите на панорамата към целия град. Самата кула е висока 236.7 м и е разположена на 243 м върху планината Намсан. Построена е през 1969 г. като радиотелевизионна кула, но след 40 г. е отворена за посещения и сега е един от символите на Сеул. Накрая ще се разходим в Итауан, известен като международния квартал на Сеул. Това е един от най-жизнените и многоцветни райони в столицата, събрал на едно място култури, говори и кухня от цял свят. Можете да откриете ресторанти, сервиращи ястия с автентичен вкус от Турция, Мексико, Италия, Франция, Чехия, а дори от България – тук е обичаният български ресторант Зелен. В района има много барове и клубове, които са спечелили славата на квартала на място, което никога не спи. Почитателите на корейските сериали могат да посетят ресторанта от Itaewon class, високо оценен от световната критика. Връщане в хотела и нощувка.

3 ден Сеул (закуска)
Закуска. Днес ще продължим да разглеждаме новата част на Сеул – ще се насочим към нашумелия квартал Гангнам – най-скъпият и шикозен район на столицата, популяризиран чрез хита на 2012 година Gangnam style. Ще спрем за снимка пред 5-метровата бронзова скулптура Gangnam style – един от новите символи на квартала и модерен Сеул, разположена пред търговския център COEX. В него се помещава просторната библиотека Старфийлд, чиито внушителни 13-метрови тавани с библиотечни рафтове, спокойствие и красота онагледяват нуждата от пространство за култура и изкуство в ежедневието на корееца. Тук, между бляскавите магазини и желани покупки, често се организират литературни четения, представления, поетични състезания и други, а с времето библиотеката се е превърнала в популярна забележителност на града. Освен атракция за чужденците, за местните хора тя изпълнява традиционната си функция – дом на знанието, достъпно за всички, събрано в 70 000 тома. Следва улицата K-star road – “мястото, където изгряват звездите“ и където се намират много от седалищата на продуцентските компании, лансиращи идолите на модерната кейпоп сцена. Тук са разположени 17 скулптури, посветени на най-известните млади изпълнители, а ако имате късмет, може би ще видите как някоя от звездите отива на работа или се наслаждава на любимата си напитка. Наблизо се намира храмът Бонгунса, построен през 794 година по време на периода Обединена Шила. Неминуемо ще направим сравнение между материалистичния характер на Гангнам и бляскавите му улици и уединеното спокойствие на това място. Храмът е един от главните центрове на корейския дзен будизъм и в исторически план е играл важна роля за съхранението му. В края на 15 век, когато династията Чосон е наложила конфуцианството като национална религия, под закрилата на кралицата храмът е реставриран и става главно средище за медитация и дом на будистките монаси. До 20 век се превръща в един от 14-те главни храма в Корея. Въпреки многократните опожарявания и войни в неговата история, успява да запази непокътната залата с дървените блокове, служили за отпечатването на един от най-важните будистки текстове – Аватамсака-сутра, или в превод „сутрата на цветния венец“. Пред храма се издига 28-метровата каменна статуя на Майтрея - бъдещият Буда. Целият комплекс въздейства с усещането за спокойствие и хармония сред небостъргачите на Сеул. В края на обиколката ще посетим младежкия район Хонгде с много магазини и заведения с нестандартна визия, любимо място на студентите от престижния университет Хонгдик, намиращ се наблизо. Хондге е мястото за провеждане на много фестивали и културни прояви, като е известен и като люлката на корейската инди и рок сцена от 90-те години. Връщане в хотела, свободно време и нощувка.

4 ден Сеул – Сувон – Сеул (закуска)
Закуска. Отпътуваме на около 50 км на юг от Сеул, за да посетим Корейското фолклорно село – етнографски комплекс под открито небе, представящ традиционния бит на Корея с нейните къщи, градини, ритуали, административни сгради, реплика на отминалото време на Чосон. Тук можем да видим архитектурните елементи, представителни за различните провинции, зад които стои различна душевност, да се насладим на корейски народни танци и песни, да облечем ханбок и да се слеем с очарованието на стара Корея, съхранено и неизменно присъстващо в настоящето и бъдещето на страната. Заради красотата на Корейското фолклорно село, точността при изграждането му, атрактивните възможности за снимки и отдалечеността от големия Сеул, паркът се използва като снимачна площадка за много исторически драми. След това ще да посетим Сувон и крепостта Хуасонг, съхранена в автентичния си вид от края на 18 век. 22-рият крал на Чосон Чонджо я издига на това място, за да почете паметта на своя баща принц Чангхеон и да съхрани тленните останки на починалия монарх. Друга цел е била да се формира нов политически център на влиянието на краля и да се създаде ефективно защитно съоръжение от юг. Включена е в списъка на ЮНЕСКО през 1997 година заради значимостта си като една от малкото запазени корейски крепости, а също и като образец на архитектурата от това време, съчетаваща най-успешните елементи от Европа и Азия, но съобразена с особеностите на релефа и специфичните нужди, за която тя е била предвидена. В състава ѝ се включват масивни 6 километрови стени, обграждащи общо 48 елемента – отбранителни кули, бункери, наблюдателници, порти и други. Седем от тях са били повредени и разрушени през многобройните войни, водени на територията на Корейския полуостров. Изградена е от камък и тухли съгласно всички научни похвати за времето си с участието на именити строители и нови машини. Интересни за изследователите са смесените функции – освен отбранителна роля, тя се е използвала и с търговски и административни цели. Днес е гордост и символ на Сувон. Връщане в хотела и нощувка.

5 ден Сеул – Чунчон (закуска)
Закуска. Освобождаване на стаите. Отпътуване за красивата провинция Кануън със смайващо разнообразие на природни пейзажи – високи планини, искрящи плажове, реки и езера, на които ще посветим този ден. Първо ще се качим на ферибот, който ще ни отведе до остров Нами – една от най-посещаваните забележителности в страната. Това е речен остров с обиколка само 5 км. През 1965 година кореецът Бьонг-до Мин го закупува като частен имот, започва да засажда дървета и да го облагородява. През 2002 година на Нами са заснети сцени от сериала Winter sonata, което носи неговата огромна популярност и води хиляди посетители, най-вече от Япония и Малайзия, а по—късно от цял свят. Постепенно местната управа създава и поддържа нови градини, тематични части на парка, откриват се заведения и китни кафенета, дори хотел. Освен на елегантността на разхождащите се свободно пауни, посетителите могат да се насладят на прекрасни гледки, сред които се отличават алеята на секвоите и алеята на дървета гинко. Остров Нами е атрактивен през всеки сезон – през пролетта лика му украсяват разцъфналите дръвчета, през лятото – зеленината и прохладният вятър, през есента – килимът от обагрени листа, а през зимата – огърлицата от висулки и чистият бял сняг. След това ще вземем най-дългата въжена линия в Южна Корея (3.61 км) до връх Самаксан. От възвишенето на 654 м между боровите дървета се открива прекрасна гледка към град Чунчон, езерото Уямо и зелените хълмове. По специална ненатоварваща туристическа пътека можете да се изкачите до самия връх, където има панорамна площадка със стъклен под и 360-градусова зашеметяваща гледка. Настаняване в Чунчон и нощувка.

6 ден Чунчон – Каннън (закуска)
Закуска. Отпътуване на изток за Каннън. Отдалечаваме се от централната част на страната, за да се насладим на красивите плажове, разположени по крайбрежието на провинция Кануън – те са над 100, толкова много, че голяма част от тях дори нямат официални имена. Провинцията, особено град Янгянг, е раят за корейските сърфисти, плажовете са приказни, застлани с бял чист ситен пясък, който контрастира с дълбокия синьозелен цвят на водата и небесната шир. В Каннин ще спрем на плажа Хянго с известната автобусна спирка на BTS. Емблематичните за Чумунджин борови горички и бял сияен пясък пленяват всеки, без значение дали е част от „армията“ от почитатели на корейската музикална сензация BTS. Те обаче донасят небивала популярност на този плаж, определян като забележителност номер 1 сред локациите, послужили за снимки на най-успешната корейска момчешка музикална формация. Можете да си направите снимка на спирката от обложката на албума им You'll never walk alone, преди да продължимм към вълнолома на Чумунджин, където ни очаква друга красива гледка и друго популяризирано от корейските сериали място – тук е заснета знакова сцена от продукцията Гоблин. Накрая ще посетим музея ARTE – пространство за имерсивно дигитално изкуство, в което буквално се потапяте и ставате част от картината. Ще започнете аудиовизуалното си пътешествие през различни екрани и светлинни инсталации, вдъхновени от природата – цветна градина, вълна, пещера, слънце, водопад и други. Музеят е част от поредица проекти на глобалната компания за дизайн и дигитални технологии d'strict, обединени около концепцията за вечната същност на природата, отвъд времето и пространството. Първият музей ARTE в Южна Корея е открит през 2020 година на остров Чеджу с последвали още три на територията на страната и още в Дубай, Чънду, Хонконг и Лас Вегас. Предстоят Ви вълнуващи часове и невероятни снимки! Трансфер до хотела, настаняване и нощувка.

7 ден Каннън – Кенджу (закуска)
Закуска. Отпътуване за Кенджу (ЮНЕСКО), наричан музей без стени. Тук са запазени много археологически останки от периода, когато градът е бил столица на древното кралство Шила, управлявало Корейския полуостров в течение на 992 години - от 57 г. пр.н.е до 935 г. Посещение на храма Булгукса (ЮНЕСКО), считан за шедьовър на будисткото изкуство от златната епоха на кралство Шила. В него се пазят едни от най-ранните дървени плочки с будистки сутри от 704-751 г., отпечатани върху черничеви свитъци. В превод името му означава „земята на Буда“. На територията на комплекса има 7 национални съкровища: 2-те каменни пагоди – Сеокгатап и Даботаб, изобразена върху монетата от 10 вона, 2-та моста – Мостът на лотоса и Мостът на сините облаци, 2-те позлатени бронзови статуи на Буда – Просветеният Буда и Състрадателният Буда и една 2-метрова ступа във формата на каменен фенер. Целият комплекс въздейства с красотата, спокойствието и усещането за святост. Ще се разходим в Тумули парк, където се намират 23 от близо 160-те открити в Кенджу гробници на владетели и аристократи от периода Шила. Тук ще имате възможността да влезете в единствената могила, отворена за посетители – Чонмачонг, което в превод означава „летящ кон“. Ще научите за структурата на гробниците, за историята на разкопките и ценните експонати, открити в тях. След това ще посетим астрономическата обсерватория Чомсонгде - най-старата в Източна Азия. За да се доближите до традиционния корейски начин на живот, в Кенджу ще нощувате в къща тип ханок.

8 ден Кенджу (закуска)
Закуска. Денят е посветен на историческия град Кенджу. Ще се разходим около езерото Волджи, известно още със старото си име Анапджи, което е било част от дворцовия комплекс Донггунг на династията Шила. Създадено е по заповед на крал Мунму през 674 г. като място за отдих на краля и в него има 3 островчета и беседки, красиво осветени вечер. Продължаваме пътешествието назад във времето с традиционното селище Кьочон, непосредствено до което се намира най-дългият покрит дървен мост в Южна Корея – Волджeoнгьо. Селото е основано през 8 век по времето на Обединена Шила. Повечето от къщите и постройките са реновирани, но автентичният дух и занаятите на Корея се поддържат живи и се предават на младите поколения. Посетителите могат да запретнат ръкави и да се включат – има работилници за приготвяне на кимчи, нудли, оризови кексчета, демонстрации на корейски народни танци, музика, керамика, стрелбище за игри с лък. Ако не ви е до работа, можете да наемете ханбок и да се снимате, или да влезете в някое от кокетните кафенета и да опитате местен специалитет. Свободно време и нощувка.

9 ден Кенджу – Пусан (закуска)
Закуска. Отправяме се към югоизточния край на Корейския полуостров и пристигаме в Пусан – най-големият пристанищен град в страната и втори по големина след Сеул. Ще посетим храма Хедонг Йонгунг, построен от будисткия учител Наонг през 1376 г. По време на японските нашествия в Корея (1592-98) храмът е разрушен, но по-късно е възстановен. Комплексът е уникален. За разлика от останалите храмове в Корея, които се намират в планините, този е живописно разположен върху скала на брега на морето и гледа към яркосините води. Ще се повозим на крайбрежното влакче с пъстроцветни малки вагони Busan Blueline, откъдето ще се насладим на гледка към града и морето. Настаняване в хотела, разположен на няколко минути пеша от плажа Хеаунде. Нощувка.

10 ден Пусан (закуска)
Закуска. Ще посетим рибния пазар Чагалчи – най-големият рибен пазар в Корея с огромно разнообразие от прясно уловени морски продукти. Всяка сутрин тук търговците излагат уловените риба, раци, скариди, различни видове миди и други морски деликатеси, подправки, сушени риби, сосове, водорасли, а ресторантите за морска храна подбират най-добрата стока, за да приготвят най-вкусните ястия за клиентите си. Следва посещение на квартала Хуиньол или Гамчеон, модерни и одухотворени квартали, съчетаващи градското изкуство и изтънчения крайбрежен чар на Пусан. Ще се изкачим и на Кулата на Пусан, известна още като Диамантената кула, за да видим града, емблематичния Диамантен мост, пристанището и морската шир от панорамната площадка на 120 метра височина.
Ако имате енергия и желание за още от примамливите възможности на Пусан, можете да заявите с доплащане: готварски урок, разходка с яхта в района на Хеунде, посещение на небостъргача Busan X the sky, посещение на СПА и воден парк Club D Oasis – допълнително ще Ви изпратим предложение.
Нощувка.

11 ден Пусан → (закуска)
Закуска. Трансфер до гарата, или отпътуване с лек автомобил/бус за Сеул – според програмата и избрания международен полет. Пристигане в Сеул, трансфер до летище Инчон.

12 ден Сеул →
Полет с прекачване с избраната авиокомпания.
Дати и цени
Индивидуално пътуване с дати по избор
Цена на човек:
Цена при: в двойна стая доплащане за единична стая
3-ма души € 4194 / 8220 лв. € 765 / 1499 лв.
4-ма души € 3207 / 6286 лв. € 765 / 1499 лв.
6-ма души € 2488/ 4876 лв. € 765 / 1499 лв.
8 души € 2677 / 5248 лв. € 765 / 1499 лв.

Цените включват:
11 нощувки в хотели 3/4*, 5* и къща тип ханок;
11 закуски;
Всички трансфери и транспорт с туристически миниван или минибус;
Транспортиране на 1 бр. багаж на човек;
Всички екскурзии с включени входни такси за обектите по програмата:
Панорамна обиколка на Сеул с посещение на двореца Чангдоккунг, кулата Намсан, Инсадонг и Итауан;
Посещение на търговския център COEX, скулптурата Gangnam Style, храма Бонгунса, K-star road и Хонде;
Посещение на Корейското фолклорно село и крепостта Хуасонг;
Разглеждане на Кенджу: храма Булгукса, Тумули парк с посещение на гробницата на Летящия кон, обсерваторията Чеомсеонгдае;
Посещение на езерото Анапджи, традиционното село Кьочон и дървения мост Волджеонгьо;
Посещение на храма Хаенса и храма Хедонг Йонгунг;
Разглеждане на Пусан: рибния пазар, кулата на Пусан, квартала Гамчеон или Хуиньол;
Местни екскурзоводи на английски език;
1 брой минерална вода на ден на човек.

Допълнително се заплащат:
Самолетни билети за международните полети;
Такса за обработка и получаване на електронна оторизация за влизане в Южна Корея – К-ЕТА.
Допълнителни дейности по желание - готварски урок, разходка с яхта в района на Хеунде, посещение на небостъргача Busan X the sky, посещение на СПА и воден парк Club D Oasis.

Цената не включва:
Медицинска застраховка – цената се формира въз основа на възрастта на туриста, ще получите информация при записване;
Доброволна застраховка „Отмяна на пътуване“ с покритие в случай на Covid-19;
Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи – дават се лично, по преценка на туристите;

Условия
Условия за записване и плащане:
Депозит при записване в размер на 50 % от стойността на пакета (+ 100% от стойността на самолетните билети, в случай че се осигуряват от Туроператора)
Доплащане до 45 дни преди заминаване.

Анулации и неустойки:
До 7 дни след сключване на договор – без неустойка;
До 96 дни преди отпътуване - 10% от общата сума по договор;
От 95 до 66 дни преди отпътуване – 30% от общата сума по договор;
От 65 ден до 40 ден преди отпътуване - 50% от общата сума по договор;
От 40 дни до датата на заминаване – пълната стойност на пътуването.
Преотстъпване на пътуването на друго лице и смяна на име без неустойка – до 20 дни преди заминаване.
Ако самолетните билети се осигуряват от ТО, в случай на анулация за тях се вземат предвид конкретните условия към тях.

Анулации и възстановяване на суми:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в 7-дневен срок от анулацията.
При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на застрахователната компания.
При невъзможност за пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемичната обстановка свързана с Covid-19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Необходими документи:
Данни по лична карта, сканирано копие на задграничен паспорт с валидност 6 месеца след датата на връщане и 2 свободни страници; паспортна снимка в електронен формат.
За деца под 18 г., пътуващи без родител/и – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие).
За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Минимален брой туристи: 4

Визов режим:
За български граждани не се изисква виза за посещение на Южна Корея. Попълват се данни за разрешително и QR код – агенцията ще съдейства за изготвянето на документите.

Медицински изисквания:
Пътуването е без ограничения, свързани с COVID-19; за актуалните медицински изисквания и/или препоръки за Covid-19 към датата на пътуване ще бъдете допълнително уведомени.
Пътуването е свързано с пешеходни обиколки, поради което не е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

Вид използван транспорт:
автобус / бус

Застраховки:
Медицинската застраховка е с покритие до 20 000 лв. и включен риск Covid-19 в случай на заболяване в чужбина и лечение на място.
Застраховката „Отмяна на пътуване“ по независещи от пътуващия причини възстановява възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване по здравословни, семейни и други причини; ако застрахованото лице се разболее от Covid-19 или е поставено под карантина поради съмнение от заболяване и трябва да отмени планирано пътуване; ако член на семейството или близък роднина, който не пътува, заболее от Covid-19 и състоянието му е животозастрашаващо и лицето се нуждае от интензивни грижи в болница. Моля, запознайте се с условията на застраховката преди сключване, тъй като периодично застрахователните компании извършват актуализации.

Информация:
За туристи, които пътуват сами, фирмата не поема ангажимент да осигури второ лице за комбинация. Туристът се записва за настаняване в самостоятелна стая, а ако не желае, той приема да бъде настанен в стая с 2 или 3 легла заедно с друг/и турист/и от същия пол. Ако туристът желае да се комбинира при възможност, това условие се вписва при сключване на договора.
Замяната на хотел с подобен от същата категория не се счита за промяна.
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператорът ще информира своевременно потребителите.
В случай на промяна на летищните и горивните такси, туроператорът ще уведоми потребителя, а потребителят се задължава да доплати разликата до 21 дни преди отпътуването.
Принципът на избор на седалки в самолета е обект на политика на авиокомпаниите и не може да се гарантира от туроператора, както и настаняването на съседни седалки.
Точните часове на екскурзиите се определят на място. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Туроператорът не носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини.
Съгласно избраните дати е възможно разместване на програмата или замяната на обект с друг поради
Туроператорът не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти, в случаи на форсмажор, за дейности и събития, които не са организирани от туроператора, както и ако туристът прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му. В този случай туроператорът оказва съдействие, но всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за сметка на туриста.
Цените не включват непосочените в програмата хранения, напитки, бакшиши за носачите на багаж, в ресторантите, хотелите и други лични разходи.
Цените са при курс 1 щ.д. = 1,80 лв. и 1 евро = 1,96 лв. При промяна с повече от 8% цената ще бъде преизчислена към датата на окончателното плащане.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки, отнасящи се до влизането и престоя в Южна Корея.
Информация
Хотели по програмата или подобни

1 – 5 ден Сеул Sollago Myengdong 4*
5 – 6 ден Чунчон The Jackson9s 3+*
6 – 7 ден Каннън St. John 5*
7 – 9 ден Кенджу Hwangnamgwan (ханок)
9 – 11 ден Пусан STX by Felix 4*
Предлагаме Ви нестандартен поглед към невероятната Южна Корея – това 12-дневно пътуване е подходящо за тези от Вас, които вече са посетили Сеул, но искат да се завърнат, за да опознаят отблизо Корея и да ѝ посветят изцяло вниманието си. Ще видите по-малко познати, но прекрасни кътчета на страната, ще имате възможност да посетите местата, послужили за декор на някои от любимите Ви сериали, ще се докоснете до богатата фолклорна традиция, но и до така наречената съвременна „корейска вълна“, заляла музикалния, телевизионен и киноефир в последните години. Очакват Ви великолепни пейзажи от разнообразния релеф на Южна Корея – от зелените планини до искрящите плажове, по оста на времето ще се придвижите от величието на златната династия Шила до демократичното и модерно настояще, а неизменно ще ви съпътстват дружелюбността, творческата нагласа и практичността на нацията, налични във всеки аспект на живота.
Полезни връзки

екскурзия до Южна Корея | пътуване до Южна Корея |
Facebook Youtube Instagram