Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хоро на баир - хижа Вада и Урдини езера в Рила 29 и 30 август

Хоро на баир - хижа Вада и Урдини езера в Рила 29 и 30 август
Благоевград, България
2 дни / 1 нощувка
Транспорт: Автобус
от 90
лв./човек
Програма
Условия
Програма
Един от най-красивите и най-рядко посещавани циркуси в Рила – Урдиният, съчетан с красотата и емоцията на народното творчество !

Подробна програма
29.08 /Събота/
Тръгване от Руски паметник в София с придружаващ транспорт в 8,00ч. Пристигане на хижа Вада около 10,30ч – настаняване и кратка разходка в района. Следобяд разучаване на народни танци.
30.08 /Неделя/
След закуска тръгваме пеша в 8,00ч през гориста пътека към Зелени рид с чудесен поглед към Урдиния циркус. От Зелени рид свиваме към Чанакгьолския циркус и езера, минаваме край връх Харамията и през Седемте езера и едноименната хижа, се връщаме на хижа Вада – всичко около 8 часа. Прибиране в София.
Условия
Цената включва:
придружаващ транспорт, 1 нощувка в хижа, хореограф, планински водач от фирмата, организационни разходи.
Екипировка:
като за висока лятна планина - стабилни обувки, горнище и долнище срещу студ, вятър и дъжд, ръкавици, челно осветление, телескопични щеки и т.н. .
Записване:
Hай-късно до 1 седмица преди проявата срещу 50% от цената, до изчерпване на местата. Минимум 6 участника.
Трудност:
без технически трудности, но с дълъг преход.Преотстъпване на пътуването на друго лице:
Туристът може да преотстъпи пътуването си на друго лице без такса анулация до 14 дни преди датата на тръгване и при същите условия (ако няма издадени самолетни билети и визи, и ако смяната на пътуващото лице не е свързана с допълнителни разходи и не противоречи на анулационните условия на превозвача и/или на местния партньор). В този случай се заплаща такса административни разходи 10 лв.
Ако туристът има сключена Застраховка Отмяна на пътуване, тя не може да бъде прехвърлена на трето лице и сумата е невъзстановима.

Прекратяване на договора, анулации и неустойки по програмата:
Туристът може да прекрати едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
до 7 дни след записване, освен ако не е „пътуване в последния момент“ – без неустойка;
до 21 дни преди отпътуване – се удържат 30% от пакетната цена;
при по-малко от 20дни или при неяваване се удържат 100 %;
В случай, че туристът доброволно прекрати своето пътуване, след като то вече е започнало, суми не се възстановяват и всички допълнителни разходи са за сметка на туриста
Един от най-красивите и най-рядко посещавани циркуси в Рила – Урдиният, съчетан с красотата и емоцията на народното творчество !
Facebook Youtube Instagram