Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Традиционно предколедно на хижа Осогово 19 и 20 декември

Традиционно предколедно на хижа Осогово 19 и 20 декември
Кюстендил, България
2 дни / 1 нощувка
Транспорт: Автобус
от 135
лв./човек
Програма
Условия
Програма
Една прекрасна традиция с много празнично настроение, музика, песни, танци, подаръци, викторина и…с немного, но качествено ходене !!!

Подробна програма
19.12 /Събота/
Тръгване от Руски паметник в София с придружаващ транспорт в 9,00ч. През Радомир и Кюстендил достигане хижа Осогово в едноименната планина. Още същия ден ще направим лека разходка до хотел 3-те буки за по едно питие и обратно. Следва планинарска вечер с много жива музика, танци, предметна викторина и т.н. В хижата се продава за ядене и пиене.
20.12 /Неделя/
След масовото ставане от дълбок и здравословен сън, изкачваме връх Кюнека и се прибираме за обяд в хижата. Тръгваме с транспорта за София, но при село Богослов се отбиваме да видим уникалната гора от Секвоя-гигантея, голяма рядкост за нашите ширини.
Условия
Цената включва:
придружаващ транспорт, 1 нощувка в хижа, планински водач, жива музика, подаръци за викторината, планинска застраховка, организационни разходи
Екипировка:
зимна - яке и панталони /студо и ветроустойчиви/, зимни трекинг обувки, ръкавици, шапка, гети, челно осветление, сгъваеми щеки и др.
Записване:
До запълване на групата.
Минимум 6 участника.
Трудност:
и леко и трудно…Преотстъпване на пътуването на друго лице:
Туристът може да преотстъпи пътуването си на друго лице без такса анулация до 14 дни преди датата на тръгване и при същите условия (ако няма издадени самолетни билети и визи, и ако смяната на пътуващото лице не е свързана с допълнителни разходи и не противоречи на анулационните условия на превозвача и/или на местния партньор). В този случай се заплаща такса административни разходи 10 лв.
Ако туристът има сключена Застраховка Отмяна на пътуване, тя не може да бъде прехвърлена на трето лице и сумата е невъзстановима.

Прекратяване на договора, анулации и неустойки по програмата:
Туристът може да прекрати едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
до 7 дни след записване, освен ако не е „пътуване в последния момент“ – без неустойка;
до 21 дни преди отпътуване – се удържат 30% от пакетната цена;
при по-малко от 20дни или при неяваване се удържат 100 %;
В случай, че туристът доброволно прекрати своето пътуване, след като то вече е започнало, суми не се възстановяват и всички допълнителни разходи са за сметка на туриста
Една прекрасна традиция с много празнично настроение, музика, песни, танци, подаръци, викторина и…с немного, но качествено ходене !!!
Facebook Youtube Instagram