Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

Хотел Панорама
Сандански, България
За хотела
Хотел „Панорама“ разполага с конферентна зала за 60 човека,външен басейн -25 /11 метра /летен сезон/ с топла минерална вода,фитнес,две сауни,открит детски кът, лекарски кабинети, балнео-медицински  център, паркинг.
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
Хотел Панорама е разположен в парка на град Сандански и предлага невероятна гледка към града и планината. Града е разположен в полите на Пирин, на 224 м. надморска височина и край устието на р.Санданска Бистрица. Известен е с уникалния си климат и лековити минерални извори. От хотел “Панорама“ се отваря живописна гледка към града,парка и планината. В региона се намират Роженски манастир,гр.Мелник, с.Златолист-храм на Преподобна Стойна, Рупите-храма на Ванга,Самуиловата крепост, местността Попина лъка с живописен водопад,екопътеки и др.

Стаи:
Хотел „Панорама“ разполага с 64 стаи-двойни и тройни и 10 апартамента. Всички помещения в хотел „Панорама“ са комфортно обзаведени, оборудвани са със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизия, тераса, климатик, безжичен интернет.

Ресторант:
Насладете се на националната и европейска кухня в луксозния ресторант на хотел “Панорама”, който разполага със 100 места и открита панорамна тераса с 40 места.

Спорт/Забавления:
Балнео-медицински комплекс “Панорама” предлага лечебни процедури, включващи водолечение, калотерапия, физиотерапия, масажи и кинезитерапия.
Ново в предлаганите лечебно-медицински услуги в хотела са:„Озонотерапия“,“Квантова терапия“ ,Детоксикация на човешкия организъм“ и“Скенар терапия”,извършвани от обучени специалисти с модерна съвременна апаратура. Програмите създадени за гостите на хотела са: лечебни и профилактични- белодробни и дихателни ;опорно-двигателни,неврологични програми; за красиво и хармонично тяло; антицелулитни и антистрес програми

 

 
Facebook Youtube Instagram