Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

Хотел Старосел
Старосел, България
За хотела
Комплексът предлага на гостите си невероятна гледка, всепризната кухня, впечатляващи вина-медалисти и неповторимо усещане за тишина, уют и спокойствие. Гостите на комплекса ще се насладят на уникални терапии с вино и минерална вода сред неповторимия интериор на Спа центъра на комплекса. В центъра на комплекса се намира Винарската Изба. Благодарение на всички тези удобства, комплексът е подходящо място както за романтичен уикенд или семейна ваканция, така и за конферентен туризъм от високо ниво.
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
Комплексът за винен туризъм Старосел е разположен в подножието на историческия хълм край село Старосел, където през 2000 година беше открит най-големият тракийски култов център. Непосредствената близост до храма предоставя уникалната възможност да се докоснете до духа на древните траки, оставили ни в дар изкуството да правим вино.

Стаи:
Комплекс за винен и СПА туризъм е изграден на площ от над 30 декара и разполага с 3 хотелски части, а именно:
Хотел „Старосел“ с 37 помещения в изцяло битов стил.
Апарт хотел „Старосел“ с 50 просторни помещения, съчетаващи българските традиции с модерните удобства.
Тракийска резиденция „Старосел“ – 136 помещения, които от 2018 г. създават нови представи за хотелското настаняване.
Комплексът впечатлява с интересна архитектура наподобяваща древен манастир и вдъхновена от българската възрожденска архитектура. Естествените материали и ръчно изработените мебели и тъкани в хотелските части представят магията на българския фолклор.

Ресторант:
Комплекс "Старосел" разполага с три прекрасни ресторанта с различен тип кухня, лоби бар, пиано бар, бар басейн и лятно кафене. Атмосферата и в трите заведения е в унисон с любимия на всички автентичен "староселски" стил, а кухнята е истинска радост за сетивата. Виното... Виното е "Старосел"!

Спорт/Забавления:
СПА "Старосел" и СПА "Тракийска резиденция" са сред перлите в короната на българските СПА центрове. СПА Старосел разполага с вътрешен и външен минерални басейни, джакузи с детска секция и отделно четири-местно джакузи. Съоръжения, изградени в неповторимия стил на Комплекса са арома сауна, хидромасажна парна баня, втора парна баня и външна сауна с уникален дизайн, кът за топъл релакс. Сред предлаганите терапии можете да се насладите на класически и винени процедури, всяка от които предлага несравнима наслада за сетивата и ползи за здравето.
За онези от Вас, които желаят да опознаят онази най-древна връзка между човека и животното, а именно между ездача и неговия кон, на Ваше разположение са породисти коне. В случай, че нямате необходимия опит, за да яздите сами, опитни водачи ще се погрижат за Вас. Също така природните дадености около комплекса са идеална среда за леки планински велоизлети. На Ваше разположение са 20 проходими планински велосипеда, които можете да наемете, и да се насладите на забележителностите наоколо.

За децата:
На разположение на гостите на "Старосел" е голям и разнообразен детски център. Там децата ще открият забаава и нови приятели, а родитеите им ще се насладят на спокойствие и уединение.

 

 
Facebook Youtube Instagram