Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Хотели в България

СПА хотел Делта
Огняново, България
 
Описание на хотела
Описание на хотела
Местоположение:
Хотелски комплекс Делта се намира в с. Огняново, в дъбрашкия дял на западните Родопи, на 9 км. от Гоце Делчев и на 200 км. от София. Селото е разположено на река Канина. Ако пътувате с кола, то е добре да стигнете до гр. Банско и от там през гр. Добринище да пътувате към гр. Гоце Делчев. При с. Господинци има отбивка за с. Огняново. Комплексът е далеч от шума и напрежението, присъщи на големия град. Идвайки тук, Вие си осигурявате прекрасни моменти за отдих и релакс. Един 200 годишен чинар посреща гостите на хотел Делта, а ги изпраща ромонът на реката и уханието на родопски билки...И в този момент всеки си обещава, че ще дойде тук отново. Подарете си мигове, само за Вас, защото го заслужавате.
Ресторант:
Хотелът отваря врати през 2005 год. На разположение на гостите са ресторант, , винарна, коктейл бар с открита тераса, барбекю, басейни с минерална вода.
Ресторантът в хотела разполага със 180 места и в допълнение 100 места на открито. Приятната обстановка на ресторанта е подходяща за празници, коктейли и семейни събирания.
Стаи:
Oбщ капацитет на хотела – 55 стаи и апартаменти, разположени в няколко сгради - без асансьори, категория 3 звезди. Средната квадратура на помещенията е от 15 до 30 кв.м., като се състоят от спалня или две отделни легла, диван, допълнително легло, като някой от тях са с тераси. Стаите разполагат още с телевизор, кабелна телевизия, телефон, мини бар, вана или душ кабина, като по - голямата част от тях разполагат и със сешоар.
Спорт/ Развлечения:
Хотел Делта предлага два окрити басейна, като единия е с размери 25/12 метра, с прилежащ към него детски басейн с размери 10/4 метра и температура 30 - 33 градуса, а втория, е приспособен за любители на силни усещания през зимния сезон с размери 12/6 метра и с проментлива температура на водата от 26 до 29 градуса, в зависимост от сезона. Закритият басейн е с размери 5/8 метра и температура на водата 35 - 37 градуса.


 

 
Facebook Youtube Instagram