Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Почивка в Турция, МАРМАРИС, 7 нощувки, със самолет и тръгване от София

Почивки Лято 2024 МАРМАРИС, Турция 7 нощувки - самолетна програма
Мармарис, Турция
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут:
София - Мармарис - София
от 654
лв./човек
Програма
Хотели и цени
Програма
Подробна програма
ПРОГРАМА:

РЕЗЕРВИРАЙ С МИНИМАЛЕН ДЕПОЗИТ И БЕЗ РИСК!
 • Депозит само 30%!

 • Доплащане до 21 дена преди датата на заминаване.

ПРОГРАМА:
Ден 1:
Чартърен полет от София/Терминал 1 - Даламан. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.
Ден 2 - 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.
Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летище Даламан и полет за София, Терминал 1.

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – ДАЛАМАН
BGH3073 - Economy BH Air 06:20 Летище София (SOF),08:00 Летище Даламан (DLM)
BGH3074 - Economy BH Air-09:00 Летище Даламан (DLM),10:40 Летище София (SOF)

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Даламан - София с директен чартърен полет;
 • Пътнически и летищни такси;
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен;
 • 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (с Assistance);
 • Изпращане на летище София от представител на ТА;
 • Посрещане от представител на ТА в Даламан;
 • Цените са с включени летищни такси!

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • горивна такса;
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане);
 • Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години - доплащане 8 лв.
 • Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 16 лв
 • Медицинска застраховка за лица от 80 години и нагоре - доплащане 20 лв
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора

*Остатъка от сумата се доплаща 21 дни преди датата на заминаване!
Всеки хотел си запазва правото за промяна по всяко време на цените.
 • Минимален брой за осъществяване -100 рах
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • Три имена на латиница по международен паспорт или лична карта.
 • Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • Номер на паспорт и дата на валидност.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г

УТОЧНЕНИЕ:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Милас : 600 долара на тон.
Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Милас /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас - София/.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни
пунктове.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Министерство на външните работи уведомява, че считано от 31.12.2013 г. не се разрешава влизане в Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове на граждани, чиито паспорти или документи, ползвани вместо паспорти, нямат срок на валидност най-малко шестдесет дни от датата на изтичане на срока на визата, на безвизовия гратисен период (90 дни в рамките на шест месеца) или срока на валидност на разрешителното за пребиваване.
Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Република Турция, да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с посочените изисквания.

HB – (Закуска и вечеря).
ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни
напитки).

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ
 • Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
 • Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.
 • Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
 • Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
 • При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
 • Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
 • PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Условия за ранно записване:
 • Цените са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
 • Не се позволяват промени при вече направена и платена резервация за ранно записване.
 • При невъзможност на туриста да пътува по резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
 • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по редовни тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ
организират се от местни фирми, за които туроператора не носи отговорност!!

ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА
ТО има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД , гр. София 1592, бул. Христофор Колумб №43 с полица № 065 0000276/ 001
Хотели и цени
Мармарис, Турция
AMOS
от 902 лв.
от 902
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
SUN MARIS CITY
от 906 лв.
от 906
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
BEGONVILLE
от 1093 лв.
от 1093
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
KAYA MARIS
от 1138.5 лв.
от 1138.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
CAPRICE BEACH ( EX.LUNA BEACH DELUXE HOTEL)
от 1168 лв.
от 1168
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
BEGONVILLE BEACH
от 1204.5 лв.
от 1204.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
GREEN NATURE RESORT SPA
от 1220.5 лв.
от 1220.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
MUNAMAR BEACH
от 1288 лв.
от 1288
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
EMRE HOTELS
от 1297 лв.
от 1297
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
TROPICAL BEACH HOTEL
от 1316 лв.
от 1316
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
ISLA PANORAMA HOTEL
от 1327 лв.
от 1327
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
GRAND PASA
от 1412 лв.
от 1412
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
PASA BEACH
от 1412 лв.
от 1412
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
BLUE BAY HOTEL PLATINUM
от 1432.5 лв.
от 1432.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
POSEIDON
от 1522.5 лв.
от 1522.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
ELEGANCE HOTELS INTERNATIONAL
от 1527 лв.
от 1527
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
MARTI LA PERLA
от 1559.5 лв.
от 1559.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
GOLDEN ROCK BEACH
от 1563.5 лв.
от 1563.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
GRAND YAZICI CLUB MARMARIS PALACE
от 1586 лв.
от 1586
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
LABRANDA MARES MARMARIS
от 1602 лв.
от 1602
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
GREEN NATURE DIAMOND
от 1604.5 лв.
от 1604.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
ORKA LOTUS BEACH
от 1634 лв.
от 1634
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
CASA DE MARIS SPA AND RESORT
от 1737.5 лв.
от 1737.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
ELITE WORLD MARMARIS HOTEL
от 1763.5 лв.
от 1763.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
GRAND YAZICI CLUB TURBAN
от 1811.5 лв.
от 1811.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
PRIME BEACH
от 1860.5 лв.
от 1860.5
лв./човек
Мармарис, Турция
Мармарис, Турция
AQUA HOTEL
от 1977 лв.
от 1977
лв./човек
Мармарис, Турция
Facebook Youtube Instagram