Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Почивка в Туриця, СИДЕ, 7 нощувки, със самолет и тръгване от София

Почивки Лято 2024 СИДЕ, Турция - самолетна програма с 7 нощувки с полет от София
Сиде, Анталия
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут:
София - Анталия - София
от 756
лв./човек
Програма
Хотели и цени
Програма
Подробна програма
САМОЛЕТНА ПОЧИВКА В СИДЕ - ТУРЦИЯ Лято 2024
чартърен полет от София със 7 нощувки всяка неделя

РЕЗЕРВИРАЙ С МИНИМАЛЕН ДЕПОЗИТ И БЕЗ РИСК!
 • Депозит само 30%. на възрастен за нови резервации!
 • Доплащане до 21 дена преди датата на заминаване.
 • Медицинска застраховка на стойност от 5000 евро по време на пътуването с покритие за COVID-19.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА
ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – АНТАЛИЯ / ДЕН

ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – АНТАЛИЯ / ДЕН НЕДЕЛЯ


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Авиокомпания:Balkan Holidays Air
Тип самолет: според броя хора

ПРОГРАМА:
Ден 1:
Чартърен полет от София/Терминал 1 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.
Ден 2 - 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.
Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летище Анталия и полет за София, Терминал 1.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с директен чартърен полет;
 • Пътнически и летищни такси;
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен;
 • 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (с Assistance) на ЗД ЛЕВ ИНС;
 • Изпращане на летище София от представител на ТА;
 • Посрещане от представител на ТА в Анталия;
 • Цените са с включени летищни такси!

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Такса гориво/ горивна такса/ - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Такса сигурност по 3€ в посока или 6€ на човек в две посоки /от 01.01.2019 в Турция е въведена държавна такса сигурност, която се заплаща задължително от всеки пътуващ/.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 69 години - 10 лв.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД " България",
 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора

2.Необходими данни за всички пътуващи:
Три имена на латиница по международен паспорт.
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
Номер на паспорт и дата на валидност.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г

УТОЧНЕНИЕ:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия : 600 долара на тон.
Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Анталия /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София/.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Министерство на външните работи уведомява, че считано от 31.12.2013 г. не се разрешава влизане в Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове на граждани, чиито паспорти или документи, ползвани вместо паспорти, нямат срок на валидност най-малко шестдесет дни от датата на изтичане на срока на визата, на безвизовия гратисен период (90 дни в рамките на шест месеца) или срока на валидност на разрешителното за пребиваване.
Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Република Турция, да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с посочените изисквания.
 • За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

HB – (Закуска и вечеря).
ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни
напитки).

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ
1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане.
Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнит. заплащане.
3 . Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря
или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
4.Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло.
Трети възрастен или деца се настаняват в стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
4.7. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТА „ОРИЕНТ 99”се съобщават два дена преди тръгване в
седмицата на самото пътуване!
8. Настаняването в автобусите е според датата на записване, след платените места!
9. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая и настаняването е на доп. легло.

ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

УСЛОВИЯ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ:
 • Цените са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по редовни тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА
ТО има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД , гр. София 1592, бул. Христофор Колумб №43 с полица № 065 0000276/ 001
Хотели и цени
Сиде, Анталия
SERENIS HOTEL
от 869.5 лв.
от 869.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SURAL GARDEN HOTEL
от 929.5 лв.
от 929.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
JADORE DELUXE HOTEL & SPA
от 1010 лв.
от 1010
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL&SPA
от 1010.5 лв.
от 1010.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CALIDO MARIS
от 1035.5 лв.
от 1035.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
RIOLAVITAS RESORT&SPA
от 1043.5 лв.
от 1043.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SEHER SUN PALACE RESORT&SPA
от 1051.5 лв.
от 1051.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SURAL HOTEL
от 1071.5 лв.
от 1071.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
AMELIA BEACH RESORT
от 1086 лв.
от 1086
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SIDE ROYAL STYLE
от 1111 лв.
от 1111
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ARNOR DELUXE HOTEL & SPA
от 1121 лв.
от 1121
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CLUB NENA
от 1140 лв.
от 1140
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SURAL RESORT
от 1142.5 лв.
от 1142.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
WELL PALACE SIDE
от 1155 лв.
от 1155
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
WASHINGTON RESORT & SPA
от 1167 лв.
от 1167
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SEADEN COROLLA
от 1190 лв.
от 1190
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA
от 1204.5 лв.
от 1204.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SEHER RESORT & SPA
от 1219.5 лв.
от 1219.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ARCANUS TRENDLINE RESORT SIDE
от 1230.5 лв.
от 1230.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
от 1232.5 лв.
от 1232.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SURAL SARAY HOTEL
от 1261 лв.
от 1261
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
AMARA FAMILY RESORT
от 1261 лв.
от 1261
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
VON RESORT GOLDEN BEACH
от 1271 лв.
от 1271
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
BOSPHORUS SORGUN
от 1275 лв.
от 1275
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ALBA QUEEN
от 1291 лв.
от 1291
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
THE SENSE DE LUXE HOTEL
от 1303 лв.
от 1303
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SEADEN SEA WORLD RESORT AND SPA
от 1303.5 лв.
от 1303.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SEADEN SEA PLANET RESORT AND SPA
от 1303.5 лв.
от 1303.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ARNOR DELUXE HOTEL&SPA
от 1306 лв.
от 1306
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ALBA RESORT
от 1323 лв.
от 1323
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SIDE CROWN SERENITY
от 1328 лв.
от 1328
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
VON RESORT GOLDEN COAST
от 1332 лв.
от 1332
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
RAYMAR RESORT&AQUA
от 1340 лв.
от 1340
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
HOTEL TURAN PRINCE
от 1341 лв.
от 1341
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CLUB TURAN PRINCE WORLD
от 1368.5 лв.
от 1368.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION AISHEN K CLUB
от 1377.5 лв.
от 1377.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SIDE CROWN SUNSHINE
от 1395 лв.
от 1395
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SIDE CROWN PALACE
от 1395 лв.
от 1395
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA
от 1415.5 лв.
от 1415.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
от 1419 лв.
от 1419
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION FULYA HOTEL
от 1450.5 лв.
от 1450.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA
от 1480.5 лв.
от 1480.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
от 1480.5 лв.
от 1480.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ADALYA ARTSIDE HOTEL
от 1486 лв.
от 1486
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ARCANUS HOTELS SORGUN
от 1509.5 лв.
от 1509.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
MEGASARAY RESORT SIDE
от 1511.5 лв.
от 1511.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE (EX.LYRA RESORT)
от 1527 лв.
от 1527
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA
от 1540.5 лв.
от 1540.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ALIBEY CLUB MANAVGAT
от 1557.5 лв.
от 1557.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
MIRAMARE QUEEN
от 1579.5 лв.
от 1579.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
от 1593 лв.
от 1593
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN HOTEL
от 1606.5 лв.
от 1606.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
KIRMAN HOTELS CALYPTUS RESORT& SPA
от 1616 лв.
от 1616
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SUNRISE RESORT & SPA
от 1619.5 лв.
от 1619.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
TUI BLUE SIDE
от 1650 лв.
от 1650
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ALBA ROYAL HOTEL
от 1654 лв.
от 1654
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
STARLIGHT RESORT
от 1675 лв.
от 1675
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SEVEN SEAS HOTEL BLUE
от 1701.5 лв.
от 1701.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT
от 1733 лв.
от 1733
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ROYAL ALHAMBRA PALACE HOTEL
от 1800.5 лв.
от 1800.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
PALOMA ORENDA
от 1829 лв.
от 1829
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SUNIS EVREN BEACH RESORT HOTEL AND SPA
от 1838 лв.
от 1838
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
TUI MAGIC LIFE JACARANDA
от 1865.5 лв.
от 1865.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SELECTUM FAMILY RESORT SIDE (EX.SILENCE BEACH RESORT)
от 1889.5 лв.
от 1889.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
от 1912 лв.
от 1912
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ALIBEY RESORT
от 1930.5 лв.
от 1930.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
MIRAMARE BEACH
от 1931.5 лв.
от 1931.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ADALYA RESORT & SPA
от 1949.5 лв.
от 1949.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
JACARANDA LUXURY RESORT
от 1972.5 лв.
от 1972.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ADALYA OCEAN DELUXE
от 1975.5 лв.
от 1975.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
от 1976.5 лв.
от 1976.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ROYAL TAJ MAHAL
от 2022.5 лв.
от 2022.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
KAYA SIDE
от 2048.5 лв.
от 2048.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
PALOMA PERISSIA
от 2086 лв.
от 2086
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ROYAL DRAGON HOTEL
от 2111.5 лв.
от 2111.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT HOTEL AND SPA
от 2130 лв.
от 2130
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
PALOMA FINESSE SIDE
от 2199 лв.
от 2199
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
PALOMA OCEANA
от 2207.5 лв.
от 2207.5
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
AYDINBEY KING'S PALACE
от 2340 лв.
от 2340
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
от 2946 лв.
от 2946
лв./човек
Сиде, Анталия
Сиде, Анталия
LAGO HOTEL (ex.AZURA DELUXE SORGUN)
от 3062 лв.
от 3062
лв./човек
Сиде, Анталия
Facebook Youtube Instagram