Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Почивка в Туриця, ЛАРА, АНТАЛИЯ 7 нощувки, със самолет и тръгване от София

Лара, Анталия - Лято 2024 -самолетна програма с 7 нощувки с полет от София
Лара, Анталия
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут:
София - Анталия - София
от 1100
лв./човек
Програма
Хотели и цени
Програма
Подробна програма
САМОЛЕТНА ПОЧИВКА В ЛАРА-ТУРЦИЯ Лято 2024
чартърен полет от София със 7 нощувки

РЕЗЕРВИРАЙ С МИНИМАЛЕН ДЕПОЗИТ И БЕЗ РИСК!
 • Депозит 30%.
 • Доплащане до 21 дена преди датата на заминаване.
 • Медицинска застраховка на стойност от 5000 евро по време на пътуването с покритие за COVID-19.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА
ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – АНТАЛИЯ / ДЕН СЪБОТА
BGH 3023 SOF07:00 – AYT 08:50
BGH 3024 AYT 09:50 – SOF 11:40

ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – АНТАЛИЯ / ДЕН НЕДЕЛЯ
BGH 3023 SOF07:10 – AYT 08:40
BGH 3024 AYT 13:50 – SOF 15:30

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Авиокомпания:Balkan Holidays Air
Тип самолет: според броя хора

ПРОГРАМА:
Ден 1:
Чартърен полет от София/Терминал 1 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.
Ден 2 - 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.
Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летище Анталия и полет за София, Терминал 1.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с директен чартърен полет;
 • Пътнически и летищни такси;
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 8 кг. ръчен;
 • 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (с Assistance) на ЗД лев инс;
 • Изпращане на летище София от представител на ТА;
 • Посрещане от представител на ТА в Анталия;
 • Цените са с включени летищни такси!

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Такса гориво/ горивна такса/ - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Такса сигурност по 3€ в посока или 6€ на човек в две посоки /от 01.01.2019 в Турция е въведена държавна такса сигурност, която се заплаща задължително от всеки пътуващ/.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 69 години - 10 лв.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД " България",
 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора

Всеки хотел си запазва правото за промяна по всяко време на цените.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
Три имена на латиница по международен паспорт.
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
Номер на паспорт и дата на валидност.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г

УТОЧНЕНИЕ:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия : 600 долара на тон.
Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Анталия /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София/.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
 • Министерство на външните работи уведомява, че считано от 31.12.2013 г. не се разрешава влизане в Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове на граждани, чиито паспорти или документи, ползвани вместо паспорти, нямат срок на валидност най-малко шестдесет дни от датата на изтичане на срока на визата, на безвизовия гратисен период (90 дни в рамките на шест месеца) или срока на валидност на разрешителното за пребиваване.
 • Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Република Турция, да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с посочените изисквания.
 • За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

HB – (Закуска и вечеря).
ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни
напитки).

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ
1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане.
Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнит. заплащане.
3 . Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря
или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
4.Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло.
Трети възрастен или деца се настаняват в стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
4.7. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТА „ОРИЕНТ 99”се съобщават два дена преди тръгване в
седмицата на самото пътуване!
8. Настаняването в автобусите е според датата на записване, след платените места!
9. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая и настаняването е на доп. легло.

ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

УСЛОВИЯ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ:
 • Цените са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по редовни тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА
ТО има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД , гр. София 1592, бул. Христофор Колумб №43 с полица № 065 0000276/ 001
Хотели и цени
Лара, Анталия
WIND OF LARA
от 1177 лв.
от 1177
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
GRAND PARK LARA
от 1264.5 лв.
от 1264.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
WYNDHAM GARDEN LARA
от 1271 лв.
от 1271
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
RAMADA RESORT LARA
от 1271 лв.
от 1271
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
SEALIFE FAMILY RESORT
от 1299.5 лв.
от 1299.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
PORTO BELLO RESORT & SPA
от 1359.5 лв.
от 1359.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
ASKA LARA RESORT & SPA
от 1475.5 лв.
от 1475.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
MEGASARAY WESTBEACH
от 1488 лв.
от 1488
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
CRYSTAL CENTRO RESORT
от 1505 лв.
от 1505
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
FAME RESIDENCE LARA & SPA
от 1515.5 лв.
от 1515.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
ROYAL HOLIDAY PALACE
от 1552.5 лв.
от 1552.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
ROYAL SEGINUS
от 1552.5 лв.
от 1552.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
KREMLIN PALACE DELUXE
от 1629 лв.
от 1629
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
TRENDY LARA
от 1658 лв.
от 1658
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
SWANDOR HOTELS & RESORTS TOPKAPI PALACE
от 1668 лв.
от 1668
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
от 1673 лв.
от 1673
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
ADALYA ELITE LARA
от 1766 лв.
от 1766
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
ROYAL WINGS HOTEL
от 1771 лв.
от 1771
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
LIMAK LARA DELUXE HOTEL
от 1845.5 лв.
от 1845.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
MIRACLE RESORT
от 1914 лв.
от 1914
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
TITANIC DELUXE LARA
от 1977.5 лв.
от 1977.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
DELPHIN BE GRAND
от 2171 лв.
от 2171
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
DELPHIN PALACE DELUXE COLLECTION
от 2187.5 лв.
от 2187.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
DELPHIN IMPERIAL
от 2198 лв.
от 2198
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
DELPHIN DIVA PREMIERE
от 2237.5 лв.
от 2237.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
RIXOS DOWNTOWN
от 2333.5 лв.
от 2333.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
IC HOTELS GREEN PALACE
от 2470.5 лв.
от 2470.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
CONCORDE DELUXE RESORT
от 2524.5 лв.
от 2524.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
TITANIC MARDAN PALACE
от 2700 лв.
от 2700
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
NIRVANA COSMOPOLITAN (ex. Kervansaray Lara)
от 2862.5 лв.
от 2862.5
лв./човек
Лара, Анталия
Лара, Анталия
LARA BARUT COLLECTION
от 3324.5 лв.
от 3324.5
лв./човек
Лара, Анталия
Facebook Youtube Instagram