Азия
Европа
Северна Америка
Южна Америка
Африка
Австралия и Океания
Почивки
Празници

Почивка в Турция, БЕЛЕК, АНТАЛИЯ 7 нощувки, със самолет и тръгване от София

Белек, Анталия - Лято 2024 - самолетна програма с 7 нощувки с полет от София
Белек,Анталия
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут:
София - Анталия - София
от 1093
лв./човек
Програма
Хотели и цени
Програма
Подробна програма
САМОЛЕТНА ПОЧИВКА В БЕЛЕК - ТУРЦИЯ Лято 2024
чартърен полет от София със 7 нощувки всяка сряда

РЕЗЕРВИРАЙ С МИНИМАЛЕН ДЕПОЗИТ И БЕЗ РИСК!
 • Депозит 30% на възрастен !
 • Доплащане до 21 дена преди датата на заминаване.
 • Медицинска застраховка на стойност от 5000 евро по време на пътуването с покритие за COVID-19.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА
ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – АНТАЛИЯ / ДЕН С


ПОЛЕТНИ ЧАСОВЕ – АНТАЛИЯ / ДЕН НЕДЕЛЯ


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Авиокомпания:Balkan Holidays Air
Тип самолет: според броя хора

ПРОГРАМА:
Ден 1:
Чартърен полет от София/Терминал 1 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.
Ден 2 - 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.
Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летище Анталия и полет за София, Терминал 1.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с директен чартърен полет;
 • Пътнически и летищни такси;
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен;
 • 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (с Assistance) на ЗД ЛЕВ ИНС;
 • Изпращане на летище София от представител на ТА;
 • Посрещане от представител на ТА в Анталия;
 • Цените са с включени летищни такси!

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Такса гориво/ горивна такса/ - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 69 години - 10 лв.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД " България",
 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора

Всеки хотел си запазва правото за промяна по всяко време на цените.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
Три имена на латиница по международен паспорт.
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
Номер на паспорт и дата на валидност.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г

УТОЧНЕНИЕ:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия : 600 долара на тон.
Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Анталия /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София/.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
 • Министерство на външните работи уведомява, че считано от 31.12.2013 г. не се разрешава влизане в Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове на граждани, чиито паспорти или документи, ползвани вместо паспорти, нямат срок на валидност най-малко шестдесет дни от датата на изтичане на срока на визата, на безвизовия гратисен период (90 дни в рамките на шест месеца) или срока на валидност на разрешителното за пребиваване.
 • Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Република Турция, да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с посочените изисквания.
 • За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

HB – (Закуска и вечеря).
ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни
напитки).

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ
1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане.
Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнит. заплащане.
3 . Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря
или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
4.Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло.
Трети възрастен или деца се настаняват в стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
4.7. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТО се съобщават два дена преди тръгване в седмицата на самото пътуване!
8. Настаняването в автобусите е според датата на записване, след платените места!
9. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая и настаняването е на доп. легло.

ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

УСЛОВИЯ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ:
 • Цените са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по редовни тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА
ТО има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД , гр. София 1592, бул. Христофор Колумб №43 с полица № 065 0000276/ 001
Хотели и цени
Белек,Анталия
Aydinbey Queen's Palace & Spa
от 1157 лв.
от 1157
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA
от 1275 лв.
от 1275
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
INNVISTA HOTELS BELEK
от 1300.5 лв.
от 1300.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CESARS BELEK
от 1302.5 лв.
от 1302.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA
от 1322 лв.
от 1322
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
AQUAWORLD BELEK BY MP HOTELS
от 1324.5 лв.
от 1324.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
ADORA HOTEL & RESORT
от 1378 лв.
от 1378
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
AYDINBEY FAMOUS HOTEL
от 1400 лв.
от 1400
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA
от 1444 лв.
от 1444
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
BELCONTI RESORT
от 1456.5 лв.
от 1456.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT AND SPA
от 1467.5 лв.
от 1467.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SHERWOOD DREAMS RESORT
от 1499.5 лв.
от 1499.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
LIMAK ATLANTIS
от 1569 лв.
от 1569
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
TUI MAGIC LIFE MASMAVI
от 1574.5 лв.
от 1574.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
PALOMA GRIDA BELEK
от 1695 лв.
от 1695
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
KAYA BELEK
от 1706 лв.
от 1706
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
LIMAK ARCADIA
от 1713.5 лв.
от 1713.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
от 1758 лв.
от 1758
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SPICE HOTEL & SPA
от 1762 лв.
от 1762
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
PINE BEACH RESORT
от 1772 лв.
от 1772
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
ADAM & EVE
от 1772 лв.
от 1772
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CLUB MEGASARAY
от 1789.5 лв.
от 1789.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SELECTUM FAMILY RESORT
от 1827.5 лв.
от 1827.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
от 1861.5 лв.
от 1861.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
PAPILLON BELVIL
от 1886 лв.
от 1886
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
PAPILLON AYSCHA RESORT & SPA
от 1886 лв.
от 1886
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
BELLIS DELUXE
от 2030 лв.
от 2030
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
GRANADA LUXURY BELEK
от 2033.5 лв.
от 2033.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
XANADU RESORT HOTEL
от 2091 лв.
от 2091
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SUSESI DE LUXE RESORT & SPA
от 2157 лв.
от 2157
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA /ex. ALVA DONNA /
от 2231.5 лв.
от 2231.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
GURAL PREMIER BELEK
от 2231.5 лв.
от 2231.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
от 2256 лв.
от 2256
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SELECTUM LUXURY RESORT
от 2621 лв.
от 2621
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
TITANIC DELUXE GOLF BELEK
от 2704.5 лв.
от 2704.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
от 3022.5 лв.
от 3022.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CORNELIA DE LUXE RESORT
от 3026 лв.
от 3026
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
GLORIA GOLF
от 3089 лв.
от 3089
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
от 3099 лв.
от 3099
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
The Land Of Legends Kingdom Hotel
от 3235.5 лв.
от 3235.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
KAYA PALAZZO GOLF RESORT
от 3252 лв.
от 3252
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SUENO HOTELS GOLF BELEK
от 3714.5 лв.
от 3714.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
GLORIA SERENITY RESORT
от 3957 лв.
от 3957
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
RIXOS PREMIUM
от 3974.5 лв.
от 3974.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
ETHNO BELEK
от 4025.5 лв.
от 4025.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CALISTA LUXURY RESORT
от 4272.5 лв.
от 4272.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
SUENO HOTELS DELUXE BELEK
от 4487.5 лв.
от 4487.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA
от 4633 лв.
от 4633
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
от 4834.5 лв.
от 4834.5
лв./човек
Белек,Анталия
Белек,Анталия
REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT
от 6018 лв.
от 6018
лв./човек
Белек,Анталия
Facebook Youtube Instagram